Tamil Meaning of salmon pink
சால்மான் பிங்க்
Other Tamil words related to சால்மான் பிங்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salmon pink
- salmon portland chase => சால்மன் போர்ட்லாந்து சேஸ்
- salmon river => சால்மான் ஆறு
- salmon trout => சால்மான் டிரவுட்
- salmonberry => சால்மன் பெர்ரி
- salmonella => சால்மொனெல்லா
- salmonella enteritidis => சால்மோனெல்லா எண்டர்டிடீஸ்
- salmonella typhi => சால்மொனெல்லா டைபி
- salmonella typhimurium => சால்மொனெல்லா டைபிமியூரியம்
- salmonella typhosa => சால்மோனெல்லா டைபோசா
- salmonellosis => சால்மோனல்லோசிஸ்
Definitions and Meaning of salmon pink in English
salmon pink (n)
a shade of pink tinged with yellow
FAQs About the word salmon pink
சால்மான் பிங்க்
a shade of pink tinged with yellow
No synonyms found.
No antonyms found.
salmon p. chase => சால்மன் பி. சேஸ், salmon oil => சால்மன் எண்ணெய், salmon loaf => சால்மன் லோஃப், salmon => சால்மன், salmo gairdneri => salmo gairdneri,