Tamil Meaning of saint jude
saint jude
Other Tamil words related to saint jude
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint jude
- saint joseph => புனித ஜோசப்
- saint johns river => செயிண்ட் ஜான்ஸ் நதி
- saint john's => செயின்ட் ஜான்
- saint johns => செயின்ட் ஜான்ஸ்
- saint john the apostle => புனித ஜான் தி அப்போஸ்டில்
- saint john river => செயின்ட் ஜான் ஆறு
- saint john => புனித ஜॉन
- saint joan => சேண்ட் ஜோன்
- saint jerome => செயின்ட் ஜெரோம்
- saint james the apostle => சாண்ட் ஜேம்ஸ் தி அப்போஸ்டில்
- saint kitts => செயின்ட் கிட்ஸ்
- saint kitts and nevis => செயின்ட் கிட்ஸ் மற்றும் நெவிஸ்
- saint lawrence => செயின்ட் லாரன்ஸ்
- saint lawrence seaway => செயின்ட் லாரன்ஸ் கடல்வழி
- saint louis => செயின்ட் லூயிஸ்
- saint lucia => செயிண்ட் லூசியா
- saint luke => செயின்ட் லூக்
- saint maarten => செயிண்ட் மார்ட்டின்
- saint mark => செயின்ட் மார்க்
- saint martin => சேண்ட் மார்ட்டின்
Definitions and Meaning of saint jude in English
saint jude (n)
(New Testament) supposed brother of St. James; one of the Apostles who is invoked in prayer when a situation seems hopeless
FAQs About the word saint jude
Definition not available
(New Testament) supposed brother of St. James; one of the Apostles who is invoked in prayer when a situation seems hopeless
No synonyms found.
No antonyms found.
saint joseph => புனித ஜோசப், saint johns river => செயிண்ட் ஜான்ஸ் நதி, saint john's => செயின்ட் ஜான், saint johns => செயின்ட் ஜான்ஸ், saint john the apostle => புனித ஜான் தி அப்போஸ்டில்,