Tamil Meaning of roberts
ராபர்ட்ஸ்
Other Tamil words related to ராபர்ட்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of roberts
- roberto francesco romolo bellarmine => ராபர்ட்டோ ஃப்ரான்செஸ்கோ ரோமோலோ பெல்லார்மின்
- robert woodward => ராபர்ட் உட்வார்டு
- robert william service => ராபர்ட் வில்லியம் சேவை
- robert wilhelm bunsen => ராபர்ட் வில்ஹெம் பன்சென்
- robert walpole => ராபர்ட் வால்போல்
- robert venturi => ராபர்ட் வென்சுரி
- robert van de graaff => ராபர்ட் வான் டீ கிராஃப்
- robert tyre jones => ராபர்ட் டைர் ஜோன்ஸ்
- robert treat paine => ராபர்ட் டிரீட் பேன்
- robert traill spence lowell jr. => ராபர்ட் ட்ரெயில் ஸ்பென்ஸ் லோவெல் ஜூனியர்
Definitions and Meaning of roberts in English
roberts (n)
United States biochemist (born in England) honored for his discovery that some genes contain introns (born in 1943)
United States evangelist (born 1918)
United States writer remembered for his historical novels about colonial America (1885-1957)
a Welsh pirate credited with having taken more than 400 ships (1682-1722)
FAQs About the word roberts
ராபர்ட்ஸ்
United States biochemist (born in England) honored for his discovery that some genes contain introns (born in 1943), United States evangelist (born 1918), Unite
No synonyms found.
No antonyms found.
roberto francesco romolo bellarmine => ராபர்ட்டோ ஃப்ரான்செஸ்கோ ரோமோலோ பெல்லார்மின், robert woodward => ராபர்ட் உட்வார்டு, robert william service => ராபர்ட் வில்லியம் சேவை, robert wilhelm bunsen => ராபர்ட் வில்ஹெம் பன்சென், robert walpole => ராபர்ட் வால்போல்,