Tamil Meaning of roberto francesco romolo bellarmine
ராபர்ட்டோ ஃப்ரான்செஸ்கோ ரோமோலோ பெல்லார்மின்
Other Tamil words related to ராபர்ட்டோ ஃப்ரான்செஸ்கோ ரோமோலோ பெல்லார்மின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of roberto francesco romolo bellarmine
- robert woodward => ராபர்ட் உட்வார்டு
- robert william service => ராபர்ட் வில்லியம் சேவை
- robert wilhelm bunsen => ராபர்ட் வில்ஹெம் பன்சென்
- robert walpole => ராபர்ட் வால்போல்
- robert venturi => ராபர்ட் வென்சுரி
- robert van de graaff => ராபர்ட் வான் டீ கிராஃப்
- robert tyre jones => ராபர்ட் டைர் ஜோன்ஸ்
- robert treat paine => ராபர்ட் டிரீட் பேன்
- robert traill spence lowell jr. => ராபர்ட் ட்ரெயில் ஸ்பென்ஸ் லோவெல் ஜூனியர்
- robert southey => ராபர்ட் சவுத்தே
Definitions and Meaning of roberto francesco romolo bellarmine in English
roberto francesco romolo bellarmine (n)
Italian cardinal and theologian (1542-1621)
FAQs About the word roberto francesco romolo bellarmine
ராபர்ட்டோ ஃப்ரான்செஸ்கோ ரோமோலோ பெல்லார்மின்
Italian cardinal and theologian (1542-1621)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert woodward => ராபர்ட் உட்வார்டு, robert william service => ராபர்ட் வில்லியம் சேவை, robert wilhelm bunsen => ராபர்ட் வில்ஹெம் பன்சென், robert walpole => ராபர்ட் வால்போல், robert venturi => ராபர்ட் வென்சுரி,