Tamil Meaning of robert the bruce
robert the bruce
Other Tamil words related to robert the bruce
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert the bruce
- robert southey => ராபர்ட் சவுத்தே
- robert scott => ராபர்ட் ஸ்காட்
- robert redford => ராபர்ட் ரெட்ஃபோர்ட்
- robert ranke graves => ராபர்ட் ரேங்கே கிரேவ்ஸ்
- robert r. livingston => ராபர்ட் ஆர். லிவிங்ஸ்டன்
- robert penn warren => ராபர்ட் பென் வாரன்
- robert peel => ராபர்ட் பீல்
- robert peary => ராபர்ட் பியரி
- robert owen => ராபர்ட் ஓவன்
- robert orr => ராபர்ட் ஃஒர்
- robert traill spence lowell jr. => ராபர்ட் ட்ரெயில் ஸ்பென்ஸ் லோவெல் ஜூனியர்
- robert treat paine => ராபர்ட் டிரீட் பேன்
- robert tyre jones => ராபர்ட் டைர் ஜோன்ஸ்
- robert van de graaff => ராபர்ட் வான் டீ கிராஃப்
- robert venturi => ராபர்ட் வென்சுரி
- robert walpole => ராபர்ட் வால்போல்
- robert wilhelm bunsen => ராபர்ட் வில்ஹெம் பன்சென்
- robert william service => ராபர்ட் வில்லியம் சேவை
- robert woodward => ராபர்ட் உட்வார்டு
- roberto francesco romolo bellarmine => ராபர்ட்டோ ஃப்ரான்செஸ்கோ ரோமோலோ பெல்லார்மின்
Definitions and Meaning of robert the bruce in English
robert the bruce (n)
king of Scotland from 1306 to 1329; defeated the English army under Edward II at Bannockburn and gained recognition of Scottish independence (1274-1329)
FAQs About the word robert the bruce
Definition not available
king of Scotland from 1306 to 1329; defeated the English army under Edward II at Bannockburn and gained recognition of Scottish independence (1274-1329)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert southey => ராபர்ட் சவுத்தே, robert scott => ராபர்ட் ஸ்காட், robert redford => ராபர்ட் ரெட்ஃபோர்ட், robert ranke graves => ராபர்ட் ரேங்கே கிரேவ்ஸ், robert r. livingston => ராபர்ட் ஆர். லிவிங்ஸ்டன்,