Tamil Meaning of robert oppenheimer
ராபர்ட் ஆபன்ஹைமர்
Other Tamil words related to ராபர்ட் ஆபன்ஹைமர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert oppenheimer
- robert nesta marley => ராபர்ட் நேஸ்டா மார்லி
- robert mitchum => ராபர்ட் மிட்சம்
- robert mills => ராபர்ட் மில்ஸ்
- robert merton => ராபர்ட் மெர்டோன்
- robert maynard hutchins => ராபர்ட் மெய்னார்டு ஹட்சின்ஸ்
- robert macgregor => ராபர்ட் மேக்ரெகர்
- robert m. yerkes => ராபர்ட் எம். யெர்க்கஸ்
- robert lowell => ராபர்ட் லோவெல்
- robert louis stevenson => ராபர்ட் லூயிஸ் ஸ்டீவன்சன்
- robert louis balfour stevenson => ராபர்ட் லூயிஸ் பேல்ஃபர் ஸ்டீவன்சன்
- robert orr => ராபர்ட் ஃஒர்
- robert owen => ராபர்ட் ஓவன்
- robert peary => ராபர்ட் பியரி
- robert peel => ராபர்ட் பீல்
- robert penn warren => ராபர்ட் பென் வாரன்
- robert r. livingston => ராபர்ட் ஆர். லிவிங்ஸ்டன்
- robert ranke graves => ராபர்ட் ரேங்கே கிரேவ்ஸ்
- robert redford => ராபர்ட் ரெட்ஃபோர்ட்
- robert scott => ராபர்ட் ஸ்காட்
- robert southey => ராபர்ட் சவுத்தே
Definitions and Meaning of robert oppenheimer in English
robert oppenheimer (n)
United States physicist who directed the project at Los Alamos that developed the first atomic bomb (1904-1967)
FAQs About the word robert oppenheimer
ராபர்ட் ஆபன்ஹைமர்
United States physicist who directed the project at Los Alamos that developed the first atomic bomb (1904-1967)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert nesta marley => ராபர்ட் நேஸ்டா மார்லி, robert mitchum => ராபர்ட் மிட்சம், robert mills => ராபர்ட் மில்ஸ், robert merton => ராபர்ட் மெர்டோன், robert maynard hutchins => ராபர்ட் மெய்னார்டு ஹட்சின்ஸ்,