Tamil Meaning of robert macgregor
ராபர்ட் மேக்ரெகர்
Other Tamil words related to ராபர்ட் மேக்ரெகர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of robert macgregor
- robert m. yerkes => ராபர்ட் எம். யெர்க்கஸ்
- robert lowell => ராபர்ட் லோவெல்
- robert louis stevenson => ராபர்ட் லூயிஸ் ஸ்டீவன்சன்
- robert louis balfour stevenson => ராபர்ட் லூயிஸ் பேல்ஃபர் ஸ்டீவன்சன்
- robert lee frost => ராபர்ட் லீ ஃப்ரோஸ்ட்
- robert koch => ராபர்ட் கோச்
- robert king merton => ராபர்ட் கிங் மெர்ட்டன்
- robert joffrey => ராபர்ட் ஜாஃப்ரே
- robert james fischer => ராபர்ட் ஜேம்ஸ் ஃபிஷர்
- robert indiana => ராபர்ட் இந்தியானா
- robert maynard hutchins => ராபர்ட் மெய்னார்டு ஹட்சின்ஸ்
- robert merton => ராபர்ட் மெர்டோன்
- robert mills => ராபர்ட் மில்ஸ்
- robert mitchum => ராபர்ட் மிட்சம்
- robert nesta marley => ராபர்ட் நேஸ்டா மார்லி
- robert oppenheimer => ராபர்ட் ஆபன்ஹைமர்
- robert orr => ராபர்ட் ஃஒர்
- robert owen => ராபர்ட் ஓவன்
- robert peary => ராபர்ட் பியரி
- robert peel => ராபர்ட் பீல்
Definitions and Meaning of robert macgregor in English
robert macgregor (n)
Scottish clan leader and outlaw who was the subject of a 1817 novel by Sir Walter Scott (1671-1734)
FAQs About the word robert macgregor
ராபர்ட் மேக்ரெகர்
Scottish clan leader and outlaw who was the subject of a 1817 novel by Sir Walter Scott (1671-1734)
No synonyms found.
No antonyms found.
robert m. yerkes => ராபர்ட் எம். யெர்க்கஸ், robert lowell => ராபர்ட் லோவெல், robert louis stevenson => ராபர்ட் லூயிஸ் ஸ்டீவன்சன், robert louis balfour stevenson => ராபர்ட் லூயிஸ் பேல்ஃபர் ஸ்டீவன்சன், robert lee frost => ராபர்ட் லீ ஃப்ரோஸ்ட்,