Gujarati Meaning of richard feynman
રિચાર્ડ ફેનમેન
Other Gujarati words related to રિચાર્ડ ફેનમેન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of richard feynman
- richard evelyn byrd => રિચર્ડ એવિલન બાયર્ડ
- richard erskine leakey => રિચર્ડ ઇર્સ્કિન લીકેય
- richard errett smalley => રિચાર્ડ એરેટ સ્મોલી
- richard e. smalley => રિચાર્ડ ઈ. સ્મોલી
- richard e. byrd => રિચાર્ડ ઇ. બાયર્ડ
- richard d'oyly carte => રિચાર્ડ ડી'ઓલી કાર્ટે
- richard d. fosbury => રિચાર્ડ ડી. ફોસબરી
- richard coeur de lion => રીચાર્ડ ધ લાયનહાર્ટ
- richard burton => રિચર્ડ બર્ટન
- richard burdon haldane => રિચાર્ડ બર્ડન હાલ્ડેન
- richard haldane => રિચાર્ડ હેલ્ડેન
- richard henry lee => રિચાર્ડ હેન્રી લી
- richard henry tawney => રિચાર્ડ હેન્રી ટોની
- richard hooker => રિચાર્ડ હૂકર
- richard horatio edgar wallace => રિચર્ડ હોરેશિયો એડગાર વોલેસ
- richard i => રિચાર્ડ પ્રથમ
- richard ii => રિચાર્ડ II
- richard iii => રિચાર્ડ ત્રીજો
- richard j. roberts => રિચાર્ડ જે રોબર્ટ્સ
- richard john roberts => રિચાર્ડ જોહન રોબર્ટ્સ
Definitions and Meaning of richard feynman in English
richard feynman (n)
United States physicist who contributed to the theory of the interaction of photons and electrons (1918-1988)
FAQs About the word richard feynman
રિચાર્ડ ફેનમેન
United States physicist who contributed to the theory of the interaction of photons and electrons (1918-1988)
No synonyms found.
No antonyms found.
richard evelyn byrd => રિચર્ડ એવિલન બાયર્ડ, richard erskine leakey => રિચર્ડ ઇર્સ્કિન લીકેય, richard errett smalley => રિચાર્ડ એરેટ સ્મોલી, richard e. smalley => રિચાર્ડ ઈ. સ્મોલી, richard e. byrd => રિચાર્ડ ઇ. બાયર્ડ,