Tamil Meaning of pleurosteon
பிளூரோஸ்டியான்
Other Tamil words related to பிளூரோஸ்டியான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pleurosteon
- pleurostea => ப்ளூரோஸ்டியா
- pleurosorus => ப்ளூரோசோரஸ்
- pleurosigma => ப்ளூரோசிக்க்மா
- pleuroptera => பிளியுரோப்டெரா
- pleuropneumonialike organism => பிளூரோநுமோனியா போன்ற உயிரி
- pleuropneumonia => ப்ளூரோந்யூமோனியா
- pleuroperitoneum => பிளூரோபெரிடோனியம்
- pleuroperitoneal => ப்ளூரோபரிடோனியல்
- pleuroperipneumony => ப்ளூரோபெரிப்நியூமோனியா
- pleuropericardial => பிளூரோபெரிகார்டியல்
- pleurothallis => ப்ளூரோதாலிஸ்
- pleurothotonus => பிளியூரோடோட்டோனஸ்
- pleurotoma => புளூரோடோமா
- pleurotomae => பிளூரோடோமி
- pleurotomas => பிளூரோடோமஸ்
- pleurotus => பிளூரோட்டஸ்
- pleurotus ostreatus => ப்ளூரோட்டஸ் ஆஸ்ட்ரியேட்டஸ்
- pleurotus phosphoreus => புளூரோட்டஸ் பாஸ்போரஸ்
- pleven => ப்லேவன்
- plevin => பிளேவின்
Definitions and Meaning of pleurosteon in English
pleurosteon (n.)
The antero-lateral piece which articulates the sternum of birds.
FAQs About the word pleurosteon
பிளூரோஸ்டியான்
The antero-lateral piece which articulates the sternum of birds.
No synonyms found.
No antonyms found.
pleurostea => ப்ளூரோஸ்டியா, pleurosorus => ப்ளூரோசோரஸ், pleurosigma => ப்ளூரோசிக்க்மா, pleuroptera => பிளியுரோப்டெரா, pleuropneumonialike organism => பிளூரோநுமோனியா போன்ற உயிரி,