Tamil Meaning of pleurosorus
ப்ளூரோசோரஸ்
Other Tamil words related to ப்ளூரோசோரஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pleurosorus
- pleurosigma => ப்ளூரோசிக்க்மா
- pleuroptera => பிளியுரோப்டெரா
- pleuropneumonialike organism => பிளூரோநுமோனியா போன்ற உயிரி
- pleuropneumonia => ப்ளூரோந்யூமோனியா
- pleuroperitoneum => பிளூரோபெரிடோனியம்
- pleuroperitoneal => ப்ளூரோபரிடோனியல்
- pleuroperipneumony => ப்ளூரோபெரிப்நியூமோனியா
- pleuropericardial => பிளூரோபெரிகார்டியல்
- pleuronectoid => பிளூரோநெக்டொயிட்
- pleuronectidae => ப்ளுரொனெக்டிடே
- pleurostea => ப்ளூரோஸ்டியா
- pleurosteon => பிளூரோஸ்டியான்
- pleurothallis => ப்ளூரோதாலிஸ்
- pleurothotonus => பிளியூரோடோட்டோனஸ்
- pleurotoma => புளூரோடோமா
- pleurotomae => பிளூரோடோமி
- pleurotomas => பிளூரோடோமஸ்
- pleurotus => பிளூரோட்டஸ்
- pleurotus ostreatus => ப்ளூரோட்டஸ் ஆஸ்ட்ரியேட்டஸ்
- pleurotus phosphoreus => புளூரோட்டஸ் பாஸ்போரஸ்
Definitions and Meaning of pleurosorus in English
pleurosorus (n)
small genus comprising terrestrial ferns; found in Chile and Spain and Morocco and Australia and New Zealand
FAQs About the word pleurosorus
ப்ளூரோசோரஸ்
small genus comprising terrestrial ferns; found in Chile and Spain and Morocco and Australia and New Zealand
No synonyms found.
No antonyms found.
pleurosigma => ப்ளூரோசிக்க்மா, pleuroptera => பிளியுரோப்டெரா, pleuropneumonialike organism => பிளூரோநுமோனியா போன்ற உயிரி, pleuropneumonia => ப்ளூரோந்யூமோனியா, pleuroperitoneum => பிளூரோபெரிடோனியம்,