Gujarati Meaning of plasmic
પ્લાઝ્મિક
Other Gujarati words related to પ્લાઝ્મિક
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of plasmic
- plasmature => પ્લાઝ્માચાર
- plasmator => પ્લાઝ્માટેર
- plasmation => પ્લાઝ્મેશન
- plasmatical => પ્લાઝ્મેટિકલ
- plasmatic => પ્લાઝમેટિક
- plasmapheresis => પ્લાઝ્માફેરેસિસ
- plasmacytoma => પ્લાસ્માસાયટોમા
- plasmacyte => પ્લાઝ્માસાઈટ
- plasmablast => પ્લાઝ્માબ્લાસ્ટ
- plasma thromboplastin antecedent => પ્લાઝ્મા થ્રોમ્બોપ્લાસ્ટિન અગ્રદૂત
- plasmid => પ્લાઝમિડ
- plasmid dna => પ્લાઝ્મિડ ડીએનએ
- plasmin => પ્લેસ્મિન
- plasminogen => પ્લાઝ્મિનોજેન
- plasminogen activator => પ્લાસ્મિનોજન એક્ટિવેટર
- plasmodia => પ્લાઝમોડિયા
- plasmodial => પ્લાઝ્મોડિયલ
- plasmodial slime mold => પ્લાઝમોડિયલ સ્લાઇમ મોલ્ડ
- plasmodiidae => પ્લાઝમોડીયા
- plasmodiophora => પ્લાસ્મોડિઓફોરા
Definitions and Meaning of plasmic in English
plasmic (a.)
Of, pertaining to, or connected with, plasma; plasmatic.
FAQs About the word plasmic
પ્લાઝ્મિક
Of, pertaining to, or connected with, plasma; plasmatic.
No synonyms found.
No antonyms found.
plasmature => પ્લાઝ્માચાર, plasmator => પ્લાઝ્માટેર, plasmation => પ્લાઝ્મેશન, plasmatical => પ્લાઝ્મેટિકલ, plasmatic => પ્લાઝમેટિક,