Tamil Meaning of physa
ஃபிசா
Other Tamil words related to ஃபிசா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of physa
- phymata => பைமேட்டா
- phyma => பைமா
- phylum sipuncula => பைலம் சிபன்குலா
- phylum rotifera => பைலம் ரோட்டிஃபெரா
- phylum pyrrophyta => பைரோபைட்டா பைலம்
- phylum protozoa => புரோட்டோசோவா பைலம்
- phylum porifera => பைலம் பொரிபீரா
- phylum pogonophora => பைலம் போகோனோபோரா
- phylum platyhelminthes => ப்ளாட்டிஹெல்மின்தஸ் பைலம்
- phylum phoronida => பைலம் ஃபோரோனிடா
- physalia => பைசாலியா
- physaliae => ஃபிசாலியே
- physalis => ஜலபகிரந்தம்
- physalis alkekengi => பவிழ புற்றுக்கட்டி
- physalis ixocarpa => பைசாலிஸ் ஐக்சோகார்பா
- physalis peruviana => பைசாலிஸ் பெருவியானா
- physalis philadelphica => பிசாலிஸ் ஃபிலா டெல்பிகா
- physalis pruinosa => பெருவியன் பூ திராட்சை
- physalis pubescens => ஃபிசாலிஸ் பப்சென்ஸ்
- physalis viscosa => பைசாலிஸ் விஸ்கோசா
Definitions and Meaning of physa in English
physa (n)
any member of the genus Physa
physa (n.)
A genus of fresh-water Pulmonifera, having reversed spiral shells. See Pond snail, under Pond.
FAQs About the word physa
ஃபிசா
any member of the genus PhysaA genus of fresh-water Pulmonifera, having reversed spiral shells. See Pond snail, under Pond.
No synonyms found.
No antonyms found.
phymata => பைமேட்டா, phyma => பைமா, phylum sipuncula => பைலம் சிபன்குலா, phylum rotifera => பைலம் ரோட்டிஃபெரா, phylum pyrrophyta => பைரோபைட்டா பைலம்,