Tamil Meaning of phyma
பைமா
Other Tamil words related to பைமா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of phyma
- phylum sipuncula => பைலம் சிபன்குலா
- phylum rotifera => பைலம் ரோட்டிஃபெரா
- phylum pyrrophyta => பைரோபைட்டா பைலம்
- phylum protozoa => புரோட்டோசோவா பைலம்
- phylum porifera => பைலம் பொரிபீரா
- phylum pogonophora => பைலம் போகோனோபோரா
- phylum platyhelminthes => ப்ளாட்டிஹெல்மின்தஸ் பைலம்
- phylum phoronida => பைலம் ஃபோரோனிடா
- phylum nemertina => பைலம் நெமெர்ட்டினா
- phylum nemertea => நெமெர்டியா பைலம்
- phymata => பைமேட்டா
- physa => ஃபிசா
- physalia => பைசாலியா
- physaliae => ஃபிசாலியே
- physalis => ஜலபகிரந்தம்
- physalis alkekengi => பவிழ புற்றுக்கட்டி
- physalis ixocarpa => பைசாலிஸ் ஐக்சோகார்பா
- physalis peruviana => பைசாலிஸ் பெருவியானா
- physalis philadelphica => பிசாலிஸ் ஃபிலா டெல்பிகா
- physalis pruinosa => பெருவியன் பூ திராட்சை
Definitions and Meaning of phyma in English
phyma (n.)
A tubercle on any external part of the body.
FAQs About the word phyma
பைமா
A tubercle on any external part of the body.
No synonyms found.
No antonyms found.
phylum sipuncula => பைலம் சிபன்குலா, phylum rotifera => பைலம் ரோட்டிஃபெரா, phylum pyrrophyta => பைரோபைட்டா பைலம், phylum protozoa => புரோட்டோசோவா பைலம், phylum porifera => பைலம் பொரிபீரா,