Tamil Meaning of phylum nematoda
பைலம் நெமாட்டோடா
Other Tamil words related to பைலம் நெமாட்டோடா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of phylum nematoda
- phylum mollusca => மொலஸ்கா வகை
- phylum entoprocta => எண்டோப்ரோக்டா பைலம்
- phylum ectoprocta => எக்டோபிராக்க்டா
- phylum echinodermata => எகினோடெர்மேடா வகை
- phylum cycliophora => பைலம் சைக்க்லோபொரா
- phylum ctenophora => பைலம் சிடேனோபோரா
- phylum cryptophyta => பைலம் கிரிப்டோபைடா
- phylum coelenterata => கோலென்டரடா வகை
- phylum cnidaria => ஃபைலம் நிடேர
- phylum chordata => கார்டேட்டா பைலம்
- phylum nemertea => நெமெர்டியா பைலம்
- phylum nemertina => பைலம் நெமெர்ட்டினா
- phylum phoronida => பைலம் ஃபோரோனிடா
- phylum platyhelminthes => ப்ளாட்டிஹெல்மின்தஸ் பைலம்
- phylum pogonophora => பைலம் போகோனோபோரா
- phylum porifera => பைலம் பொரிபீரா
- phylum protozoa => புரோட்டோசோவா பைலம்
- phylum pyrrophyta => பைரோபைட்டா பைலம்
- phylum rotifera => பைலம் ரோட்டிஃபெரா
- phylum sipuncula => பைலம் சிபன்குலா
Definitions and Meaning of phylum nematoda in English
phylum nematoda (n)
unsegmented worms: roundworms; threadworms; eelworms
FAQs About the word phylum nematoda
பைலம் நெமாட்டோடா
unsegmented worms: roundworms; threadworms; eelworms
No synonyms found.
No antonyms found.
phylum mollusca => மொலஸ்கா வகை, phylum entoprocta => எண்டோப்ரோக்டா பைலம், phylum ectoprocta => எக்டோபிராக்க்டா, phylum echinodermata => எகினோடெர்மேடா வகை, phylum cycliophora => பைலம் சைக்க்லோபொரா,