Tamil Meaning of phylum entoprocta
எண்டோப்ரோக்டா பைலம்
Other Tamil words related to எண்டோப்ரோக்டா பைலம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of phylum entoprocta
- phylum ectoprocta => எக்டோபிராக்க்டா
- phylum echinodermata => எகினோடெர்மேடா வகை
- phylum cycliophora => பைலம் சைக்க்லோபொரா
- phylum ctenophora => பைலம் சிடேனோபோரா
- phylum cryptophyta => பைலம் கிரிப்டோபைடா
- phylum coelenterata => கோலென்டரடா வகை
- phylum cnidaria => ஃபைலம் நிடேர
- phylum chordata => கார்டேட்டா பைலம்
- phylum chaetognatha => சீட்டோக்னாதா பைலம்
- phylum bryozoa => பிரையோசோआ பைலம்
- phylum mollusca => மொலஸ்கா வகை
- phylum nematoda => பைலம் நெமாட்டோடா
- phylum nemertea => நெமெர்டியா பைலம்
- phylum nemertina => பைலம் நெமெர்ட்டினா
- phylum phoronida => பைலம் ஃபோரோனிடா
- phylum platyhelminthes => ப்ளாட்டிஹெல்மின்தஸ் பைலம்
- phylum pogonophora => பைலம் போகோனோபோரா
- phylum porifera => பைலம் பொரிபீரா
- phylum protozoa => புரோட்டோசோவா பைலம்
- phylum pyrrophyta => பைரோபைட்டா பைலம்
Definitions and Meaning of phylum entoprocta in English
phylum entoprocta (n)
sometimes considered a subphylum of Bryozoa
FAQs About the word phylum entoprocta
எண்டோப்ரோக்டா பைலம்
sometimes considered a subphylum of Bryozoa
No synonyms found.
No antonyms found.
phylum ectoprocta => எக்டோபிராக்க்டா, phylum echinodermata => எகினோடெர்மேடா வகை, phylum cycliophora => பைலம் சைக்க்லோபொரா, phylum ctenophora => பைலம் சிடேனோபோரா, phylum cryptophyta => பைலம் கிரிப்டோபைடா,