Tamil Meaning of philaenus
பிலேனஸ்
Other Tamil words related to பிலேனஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philaenus
- philadelphus coronarius => ஃபிலாடெல்பஸ் கொரோனாரியஸ்
- philadelphus => ஃபிலடெல்ஃபஸ்
- philadelphian => பிலடெல்பியன்
- philadelphia pepper pot => ஃபிலடெல்பியா பெப்பர் பாட்
- philadelphia fleabane => பிலடெல்பியா பிளீபேன்
- philadelphia => பிலடெல்பியா
- philadelphaceae => பிலாடெல்பேசியேசியே
- philabeg => பிலாபெக்
- phil anderson => பில் ஆண்டர்சன்
- phidias => பிடிয়ாஸ்
- philaenus spumarius => பிலைனஸ் ஸ்பம்மாரியஸ்
- philalethist => சத்தியப்பிரியர்
- philander => வெளிவிவகார நிபுணர்
- philanderer => காமவெறியர்
- philanthrope => இரக்க குணம் உள்ளவன்
- philanthropic => தர்மசீலன்
- philanthropic foundation => தர்ம நிறுவனம்
- philanthropic gift => பரிசு
- philanthropical => பொதுநலம் நாடுதல்
- philanthropically => தர்மம் செய்வதன் மூலம்
Definitions and Meaning of philaenus in English
philaenus (n)
a genus of Cercopidae
FAQs About the word philaenus
பிலேனஸ்
a genus of Cercopidae
No synonyms found.
No antonyms found.
philadelphus coronarius => ஃபிலாடெல்பஸ் கொரோனாரியஸ், philadelphus => ஃபிலடெல்ஃபஸ், philadelphian => பிலடெல்பியன், philadelphia pepper pot => ஃபிலடெல்பியா பெப்பர் பாட், philadelphia fleabane => பிலடெல்பியா பிளீபேன்,