Tamil Meaning of philadelphus
ஃபிலடெல்ஃபஸ்
Other Tamil words related to ஃபிலடெல்ஃபஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of philadelphus
- philadelphian => பிலடெல்பியன்
- philadelphia pepper pot => ஃபிலடெல்பியா பெப்பர் பாட்
- philadelphia fleabane => பிலடெல்பியா பிளீபேன்
- philadelphia => பிலடெல்பியா
- philadelphaceae => பிலாடெல்பேசியேசியே
- philabeg => பிலாபெக்
- phil anderson => பில் ஆண்டர்சன்
- phidias => பிடிয়ாஸ்
- phialing => பிலிங்
- phialed => பியாலேட்
- philadelphus coronarius => ஃபிலாடெல்பஸ் கொரோனாரியஸ்
- philaenus => பிலேனஸ்
- philaenus spumarius => பிலைனஸ் ஸ்பம்மாரியஸ்
- philalethist => சத்தியப்பிரியர்
- philander => வெளிவிவகார நிபுணர்
- philanderer => காமவெறியர்
- philanthrope => இரக்க குணம் உள்ளவன்
- philanthropic => தர்மசீலன்
- philanthropic foundation => தர்ம நிறுவனம்
- philanthropic gift => பரிசு
Definitions and Meaning of philadelphus in English
philadelphus (n)
any of various chiefly deciduous ornamental shrubs of the genus Philadelphus having white sweet-scented flowers, single or in clusters; widely grown in temperate regions
FAQs About the word philadelphus
ஃபிலடெல்ஃபஸ்
any of various chiefly deciduous ornamental shrubs of the genus Philadelphus having white sweet-scented flowers, single or in clusters; widely grown in temperat
No synonyms found.
No antonyms found.
philadelphian => பிலடெல்பியன், philadelphia pepper pot => ஃபிலடெல்பியா பெப்பர் பாட், philadelphia fleabane => பிலடெல்பியா பிளீபேன், philadelphia => பிலடெல்பியா, philadelphaceae => பிலாடெல்பேசியேசியே,