Tamil Meaning of phenylbutazone
ஃபெனைல்புடாசோன்
Other Tamil words related to ஃபெனைல்புடாசோன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of phenylbutazone
- phenylamine => பெணிலமைன்
- phenylalanine => ஃபீனைலாலனைன்
- phenylacetamide => ஃபீனைலசிட்டமைடு
- phenyl salicylate => ஃபீனைல் சாலிசிலேட்
- phenyl => ஃபீனைல்
- phentolamine => பீண்டோலமேன்
- phensuximide => பென்சுக்சைமைடு
- phenoxymethyl penicillin => ஃபினாக்ஸிமெத்தில் பென்சிலின்
- phenotypical => ஃபீனோடைப்பிக்கல்
- phenotypic => தோற்றத்தின்படி
- phenylene => பெனைலீன்
- phenylephrine => பீனைலெப்ரிந்
- phenylethylene => ஃபெனிலீதிலீன்
- phenylic => பீனைலிக்
- phenylic acid => ஃபீனைலிக் அமிலம்
- phenylketonuria => பீனைல்கீட்டோனூரியா
- phenylpropanolamine => பீனைல்புரொப்பனோலாமின்
- phenyltoloxamine => ஃபெனைல்தோலோக்ஸாமின்
- phenytoin => பெனிடாயின்
- pheochromocytoma => பியோக்ரோமோசைடோமா
Definitions and Meaning of phenylbutazone in English
phenylbutazone (n)
anti-inflammatory drug (trade name Butazolidin)
FAQs About the word phenylbutazone
ஃபெனைல்புடாசோன்
anti-inflammatory drug (trade name Butazolidin)
No synonyms found.
No antonyms found.
phenylamine => பெணிலமைன், phenylalanine => ஃபீனைலாலனைன், phenylacetamide => ஃபீனைலசிட்டமைடு, phenyl salicylate => ஃபீனைல் சாலிசிலேட், phenyl => ஃபீனைல்,