Tamil Meaning of phenylacetamide
ஃபீனைலசிட்டமைடு
Other Tamil words related to ஃபீனைலசிட்டமைடு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of phenylacetamide
- phenyl salicylate => ஃபீனைல் சாலிசிலேட்
- phenyl => ஃபீனைல்
- phentolamine => பீண்டோலமேன்
- phensuximide => பென்சுக்சைமைடு
- phenoxymethyl penicillin => ஃபினாக்ஸிமெத்தில் பென்சிலின்
- phenotypical => ஃபீனோடைப்பிக்கல்
- phenotypic => தோற்றத்தின்படி
- phenotype => ஃபீனோடైப்
- phenothiazine => ஃபீனோதயாசின்
- phenose => பினோஸ்
- phenylalanine => ஃபீனைலாலனைன்
- phenylamine => பெணிலமைன்
- phenylbutazone => ஃபெனைல்புடாசோன்
- phenylene => பெனைலீன்
- phenylephrine => பீனைலெப்ரிந்
- phenylethylene => ஃபெனிலீதிலீன்
- phenylic => பீனைலிக்
- phenylic acid => ஃபீனைலிக் அமிலம்
- phenylketonuria => பீனைல்கீட்டோனூரியா
- phenylpropanolamine => பீனைல்புரொப்பனோலாமின்
Definitions and Meaning of phenylacetamide in English
phenylacetamide (n)
a white crystalline compound used as an analgesic and also as an antipyretic
FAQs About the word phenylacetamide
ஃபீனைலசிட்டமைடு
a white crystalline compound used as an analgesic and also as an antipyretic
No synonyms found.
No antonyms found.
phenyl salicylate => ஃபீனைல் சாலிசிலேட், phenyl => ஃபீனைல், phentolamine => பீண்டோலமேன், phensuximide => பென்சுக்சைமைடு, phenoxymethyl penicillin => ஃபினாக்ஸிமெத்தில் பென்சிலின்,