Tamil Meaning of petroselinum
பெட்ரோசிலினம்
Other Tamil words related to பெட்ரோசிலினம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of petroselinum
- petrosal => பெட்ரோசல்
- petronius arbiter => பெட்ரோனியஸ் ஆர்பிட்டர்
- petronius => பெட்ரோனியஸ்
- petronel => பெட்ரோனெல்
- petronas towers => பெட்ரோனாஸ் கோபுரங்கள்
- petromyzontidae => பெட்ரோமைஜோன்டிடே
- petromyzont => பெட்ரோமைகோன்ட்
- petromyzoniformes => பெட்ரோமைசோனைபார்ம்ஸ்
- petromyzon marinus => பெட்ரோமைசன் மரினஸ்
- petromyzon => பெட்ரோமைசான்
- petroselinum crispum => பெட்ரோசிலினம் கிரிஸ்பம்
- petroselinum crispum neapolitanum => பெட்ரோசெலினம் கிரிஸ்பம் நியாப்போலிட்டானம்
- petroselinum crispum tuberosum => பெட்ரோசிலினம் க்ரிஸ்பம் டியூபேரோசம்
- petrosilex => பெட்ரோசிலெக்ஸ்
- petrosilicious => பெட்ரோசிலிசியஸ்
- petrostearine => பெட்ரோஸ்டியரின்
- petrous => பெட்ரஸ்
- petrus stuyvesant => பெட்ரஸ் ஸ்டுய்சண்ட்
- pe-tsai => பேட்ஸாய்
- petted => செல்லம்
Definitions and Meaning of petroselinum in English
petroselinum (n)
parsley
FAQs About the word petroselinum
பெட்ரோசிலினம்
parsley
No synonyms found.
No antonyms found.
petrosal => பெட்ரோசல், petronius arbiter => பெட்ரோனியஸ் ஆர்பிட்டர், petronius => பெட்ரோனியஸ், petronel => பெட்ரோனெல், petronas towers => பெட்ரோனாஸ் கோபுரங்கள்,