Tamil Meaning of petroselinum crispum
பெட்ரோசிலினம் கிரிஸ்பம்
Other Tamil words related to பெட்ரோசிலினம் கிரிஸ்பம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of petroselinum crispum
- petroselinum => பெட்ரோசிலினம்
- petrosal => பெட்ரோசல்
- petronius arbiter => பெட்ரோனியஸ் ஆர்பிட்டர்
- petronius => பெட்ரோனியஸ்
- petronel => பெட்ரோனெல்
- petronas towers => பெட்ரோனாஸ் கோபுரங்கள்
- petromyzontidae => பெட்ரோமைஜோன்டிடே
- petromyzont => பெட்ரோமைகோன்ட்
- petromyzoniformes => பெட்ரோமைசோனைபார்ம்ஸ்
- petromyzon marinus => பெட்ரோமைசன் மரினஸ்
- petroselinum crispum neapolitanum => பெட்ரோசெலினம் கிரிஸ்பம் நியாப்போலிட்டானம்
- petroselinum crispum tuberosum => பெட்ரோசிலினம் க்ரிஸ்பம் டியூபேரோசம்
- petrosilex => பெட்ரோசிலெக்ஸ்
- petrosilicious => பெட்ரோசிலிசியஸ்
- petrostearine => பெட்ரோஸ்டியரின்
- petrous => பெட்ரஸ்
- petrus stuyvesant => பெட்ரஸ் ஸ்டுய்சண்ட்
- pe-tsai => பேட்ஸாய்
- petted => செல்லம்
- petter => செல்லப்பிராணி
Definitions and Meaning of petroselinum crispum in English
petroselinum crispum (n)
annual or perennial herb with aromatic leaves
FAQs About the word petroselinum crispum
பெட்ரோசிலினம் கிரிஸ்பம்
annual or perennial herb with aromatic leaves
No synonyms found.
No antonyms found.
petroselinum => பெட்ரோசிலினம், petrosal => பெட்ரோசல், petronius arbiter => பெட்ரோனியஸ் ஆர்பிட்டர், petronius => பெட்ரோனியஸ், petronel => பெட்ரோனெல்,