Tamil Meaning of petcock
பெட்காக்
Other Tamil words related to பெட்காக்
Nearest Words of petcock
- petchary => பெச்சரி
- petaurus => பீடரஸ்
- petauristidae => பெட்டோரிஸ்டிடே
- petaurista petaurista => பெடவுரிஸ்டா பெடவுரிஸ்டா
- petaurista => பெடவுரிஸ்டா
- petaurist => பேட்டோரிஸ்ட்
- petasus => பெட்டாசஸ்
- petasites vulgaris => பெட்டாசிடீஸ் வல்டேரிஸ்
- petasites sagitattus => பெடாசிடஸ் சஜிட்டாடஸ்
- petasites hybridus => பெடாசிடீஸ் ஹைப்ரிடஸ்
- pete seeger => பீட் சீகர்
- petechia => பெடீசியா
- petechiae => பெடிக்கியே
- petechial => பெடெச்சியல்
- peter => பீட்டர்
- peter abelard => பீட்டர் ஏபெலார்ட்
- peter alexander ustinov => பீட்டர் அலெக்சாண்டர் உஸ்டினோவ்
- peter behrens => பீட்டர் பெஹ்ரென்ஸ்
- peter carl faberge => பீட்டர் கார்ல் ஃபேபர்ஜே
- peter carl goldmark => பீட்டர் கார்ல் கோல்ட்மார்க்
Definitions and Meaning of petcock in English
petcock (n)
regulator consisting of a small cock or faucet or valve for letting out air or releasing compression or draining
FAQs About the word petcock
பெட்காக்
regulator consisting of a small cock or faucet or valve for letting out air or releasing compression or draining
சேவல்,குழாய்,வால்வு,கேட்,குழாய்,ஸ்டாப் காக்கும்,தட்டு,ஹைட்ரண்ட்,சுற்று
No antonyms found.
petchary => பெச்சரி, petaurus => பீடரஸ், petauristidae => பெட்டோரிஸ்டிடே, petaurista petaurista => பெடவுரிஸ்டா பெடவுரிஸ்டா, petaurista => பெடவுரிஸ்டா,