Tamil Meaning of pennsylvania dutch
பென்சில்வேனியா டச்சு
Other Tamil words related to பென்சில்வேனியா டச்சு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of pennsylvania dutch
- pennsylvania => பென்சில்வேனியா
- penn'orth => பென்னா மதிப்பு
- pennoncelle => பென்னோன்செல்லே
- pennoncel => பெனோன்செல்
- pennon => பென்னன்
- pennisetum setaceum => பென்னிசெட்டம் செட்டாசியம்
- pennisetum ruppelii => பென்னிசெட்டம் ரூப்ப்லி
- pennisetum glaucum => பென்னிசெடம் கிளாக்கம்
- pennisetum cenchroides => பென்னிசெட்டம் சென்க்ரோயிட்ஸ்
- pennisetum americanum => பென்னிசேட்டம் அமெரிக்கானம்
- pennsylvanian => பென்சில்வேனியன்
- pennsylvanian period => பென்சில்வேனியன் காலம்
- penny => பைசா
- penny ante => சிறிய கணக்குகளுடைய
- penny ante poker => பென்னி அண்டே போக்கர்
- penny arcade => பென்னி ஆர்கேட்
- penny bank => பென்னி வங்கி
- penny dreadful => பென்னி டிரெட்புல்
- penny grass => பென்னி புல்
- penny pincher => பணக்காரன்
Definitions and Meaning of pennsylvania dutch in English
pennsylvania dutch (n)
a dialect of High German spoken in parts of Pennsylvania and Maryland
FAQs About the word pennsylvania dutch
பென்சில்வேனியா டச்சு
a dialect of High German spoken in parts of Pennsylvania and Maryland
No synonyms found.
No antonyms found.
pennsylvania => பென்சில்வேனியா, penn'orth => பென்னா மதிப்பு, pennoncelle => பென்னோன்செல்லே, pennoncel => பெனோன்செல், pennon => பென்னன்,