Tamil Meaning of penn'orth
பென்னா மதிப்பு
Other Tamil words related to பென்னா மதிப்பு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of penn'orth
- pennoncelle => பென்னோன்செல்லே
- pennoncel => பெனோன்செல்
- pennon => பென்னன்
- pennisetum setaceum => பென்னிசெட்டம் செட்டாசியம்
- pennisetum ruppelii => பென்னிசெட்டம் ரூப்ப்லி
- pennisetum glaucum => பென்னிசெடம் கிளாக்கம்
- pennisetum cenchroides => பென்னிசெட்டம் சென்க்ரோயிட்ஸ்
- pennisetum americanum => பென்னிசேட்டம் அமெரிக்கானம்
- pennisetum => பென்னிசெட்டம்
- pennipotent => பென்னிப்போட்டென்ட்
- pennsylvania => பென்சில்வேனியா
- pennsylvania dutch => பென்சில்வேனியா டச்சு
- pennsylvanian => பென்சில்வேனியன்
- pennsylvanian period => பென்சில்வேனியன் காலம்
- penny => பைசா
- penny ante => சிறிய கணக்குகளுடைய
- penny ante poker => பென்னி அண்டே போக்கர்
- penny arcade => பென்னி ஆர்கேட்
- penny bank => பென்னி வங்கி
- penny dreadful => பென்னி டிரெட்புல்
Definitions and Meaning of penn'orth in English
penn'orth (n)
the amount that can be bought for a penny
FAQs About the word penn'orth
பென்னா மதிப்பு
the amount that can be bought for a penny
No synonyms found.
No antonyms found.
pennoncelle => பென்னோன்செல்லே, pennoncel => பெனோன்செல், pennon => பென்னன், pennisetum setaceum => பென்னிசெட்டம் செட்டாசியம், pennisetum ruppelii => பென்னிசெட்டம் ரூப்ப்லி,