Tamil Meaning of order umbellales
வரிசை ஆம்பெல்லெலெஸ்
Other Tamil words related to வரிசை ஆம்பெல்லெலெஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order umbellales
- order ulvales => ஆர்டர் அல்வேலிஸ்
- order tulostomatales => ஆர்டர் டுலோஸ்டோமாட்டேல்ஸ்
- order tubulidentata => டியூபுலிடான்டேட்டா
- order tuberales => ஆர்டர் டியூபரெலீஸ்
- order trogoniformes => வரிசை டிரோகோனிஃபார்ம்ஸ்
- order trichoptera => ட்ரைக்கோப்டெரா வரிசை
- order tremellales => ஆர்டர் ட்ரெமெல்லலெஸ்
- order torpediniformes => டார்பிடினிபோர்ம்ஸ்
- order tinamiformes => வரிசை டினாமிபார்மிஸ்
- order thysanura => தைசனூரா வரிசை
- order uredinales => ஆர்டர் uredinales
- order urodella => யூரோடெல்லா ஆர்டர்
- order uropygi => ஆர்டர் யுரோபிகி
- order urticales => ஆர்டர் யூர்டிகேல்ஸ்
- order ustilaginales => ஆர்டர் யுஸ்டிலகினேல்ஸ்
- order volvocales => வோல்வோகேல்ஸ் ஆர்டர்
- order xiphosura => ஆர்டர் சிபோசுரா
- order xyridales => ஆர்டர் ஜைரிடேல்ஸ்
- order zeomorphi => ஒர்டர் ஜியோமார்பி
- order zygnemales => ஆர்டர் ஜைகினெமலிஸ்
Definitions and Meaning of order umbellales in English
order umbellales (n)
plants having umbels or corymbs of uniovulate flowers; includes the Umbelliferae (chiefly herbs) and Cornaceae (chiefly trees or shrubs)
FAQs About the word order umbellales
வரிசை ஆம்பெல்லெலெஸ்
plants having umbels or corymbs of uniovulate flowers; includes the Umbelliferae (chiefly herbs) and Cornaceae (chiefly trees or shrubs)
No synonyms found.
No antonyms found.
order ulvales => ஆர்டர் அல்வேலிஸ், order tulostomatales => ஆர்டர் டுலோஸ்டோமாட்டேல்ஸ், order tubulidentata => டியூபுலிடான்டேட்டா, order tuberales => ஆர்டர் டியூபரெலீஸ், order trogoniformes => வரிசை டிரோகோனிஃபார்ம்ஸ்,