Tamil Meaning of order tremellales
ஆர்டர் ட்ரெமெல்லலெஸ்
Other Tamil words related to ஆர்டர் ட்ரெமெல்லலெஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of order tremellales
- order torpediniformes => டார்பிடினிபோர்ம்ஸ்
- order tinamiformes => வரிசை டினாமிபார்மிஸ்
- order thysanura => தைசனூரா வரிசை
- order thysanoptera => Thaiசனோப்டெரா வரிசை
- order thymelaeales => அமைப்பு தைமிலேலியேல்ஸ்
- order therapsida => தெரப்சிடா வரிசை
- order thecodontia => தி ஓர்டர் டெக்காடான்டியா
- order tetraodontiformes => டெட்ராடான்டிஃபார்மீஸ் வரிசை
- order testudines => ஆர்டர் டெஸ்டுடினெஸ்
- order testudinata => ஆர்டர் டெஸ்ட்டுடினேட்டா
- order trichoptera => ட்ரைக்கோப்டெரா வரிசை
- order trogoniformes => வரிசை டிரோகோனிஃபார்ம்ஸ்
- order tuberales => ஆர்டர் டியூபரெலீஸ்
- order tubulidentata => டியூபுலிடான்டேட்டா
- order tulostomatales => ஆர்டர் டுலோஸ்டோமாட்டேல்ஸ்
- order ulvales => ஆர்டர் அல்வேலிஸ்
- order umbellales => வரிசை ஆம்பெல்லெலெஸ்
- order uredinales => ஆர்டர் uredinales
- order urodella => யூரோடெல்லா ஆர்டர்
- order uropygi => ஆர்டர் யுரோபிகி
Definitions and Meaning of order tremellales in English
order tremellales (n)
fungi varying from gelatinous to waxy or even horny in texture; most are saprophytic
FAQs About the word order tremellales
ஆர்டர் ட்ரெமெல்லலெஸ்
fungi varying from gelatinous to waxy or even horny in texture; most are saprophytic
No synonyms found.
No antonyms found.
order torpediniformes => டார்பிடினிபோர்ம்ஸ், order tinamiformes => வரிசை டினாமிபார்மிஸ், order thysanura => தைசனூரா வரிசை, order thysanoptera => Thaiசனோப்டெரா வரிசை, order thymelaeales => அமைப்பு தைமிலேலியேல்ஸ்,