Tamil Meaning of motor horn
மோட்டார் ஹார்ன்
Other Tamil words related to மோட்டார் ஹார்ன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of motor horn
- motor home => மோட்டார் ஹோம்
- motor generator => மோட்டார் ஜெனரேட்டர்
- motor fiber => மோட்டார் இழை
- motor end plate => மோட்டார் எண்ட் பிளேட்
- motor cycle => மோட்டார் சைக்கிள்
- motor cortex => மோட்டார் கோர்டெக்ஸ்
- motor control => மோட்டார் கட்டுப்பாடு
- motor city => மோட்டார் சிட்டி
- motor car => மோட்டார் கார்
- motor ataxia => மோட்டார் ஏடாக்சியா
- motor hotel => மோட்டார் ஹோட்டல்
- motor inn => மோட்டார் இன்
- motor lodge => மோட்டார் லாட்ஜ்
- motor memory => மோட்டார் நினைவகம்
- motor mower => மோட்டார் மோவர்
- motor nerve => மோட்டார் நரம்பு
- motor nerve fiber => மோட்டார் நரம்பு இழை
- motor neuron => மோட்டார் நியூரான்
- motor oil => எஞ்ஜின் எண்ணெய்
- motor pool => மோட்டார் கூட்டம்
Definitions and Meaning of motor horn in English
motor horn (n)
a device on an automobile for making a warning noise
FAQs About the word motor horn
மோட்டார் ஹார்ன்
a device on an automobile for making a warning noise
No synonyms found.
No antonyms found.
motor home => மோட்டார் ஹோம், motor generator => மோட்டார் ஜெனரேட்டர், motor fiber => மோட்டார் இழை, motor end plate => மோட்டார் எண்ட் பிளேட், motor cycle => மோட்டார் சைக்கிள்,