Tamil Meaning of mikolaj kopernik
மிக்கோலஜ் கோப்பர்நிகஸ்
Other Tamil words related to மிக்கோலஜ் கோப்பர்நிகஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mikolaj kopernik
- mikmaq => மிக்மக்
- mikmaks => மிக்மக்ஸ்
- mikir-meithei => மிக்கிர்-மைத்தே
- mikhail yurievich lermontov => மிகைல் யூரிவிச் லெர்மொண்டோவ்
- mikhail sergeyevich gorbachev => மிகயில் செர்ஜீவிச் கொர்பச்சேவ்
- mikhail kalinin => மிக்கைல் காலினின்
- mikhail ivanovich kalinin => மிக்கைல் இவானொவிச் கலிநின்
- mikhail ivanovich glinka => மிக்கைல் இவனோவிச் க்ளின்கா
- mikhail ilarionovich kutuzov => மிகைல் இலாரியோனோவிச் குடுசோவ்
- mikhail gorbachev => மிகைல் கோர்பச்சேவ்
Definitions and Meaning of mikolaj kopernik in English
mikolaj kopernik (n)
Polish astronomer who produced a workable model of the solar system with the sun in the center (1473-1543)
FAQs About the word mikolaj kopernik
மிக்கோலஜ் கோப்பர்நிகஸ்
Polish astronomer who produced a workable model of the solar system with the sun in the center (1473-1543)
No synonyms found.
No antonyms found.
mikmaq => மிக்மக், mikmaks => மிக்மக்ஸ், mikir-meithei => மிக்கிர்-மைத்தே, mikhail yurievich lermontov => மிகைல் யூரிவிச் லெர்மொண்டோவ், mikhail sergeyevich gorbachev => மிகயில் செர்ஜீவிச் கொர்பச்சேவ்,