Tamil Meaning of mikhail yurievich lermontov
மிகைல் யூரிவிச் லெர்மொண்டோவ்
Other Tamil words related to மிகைல் யூரிவிச் லெர்மொண்டோவ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mikhail yurievich lermontov
- mikhail sergeyevich gorbachev => மிகயில் செர்ஜீவிச் கொர்பச்சேவ்
- mikhail kalinin => மிக்கைல் காலினின்
- mikhail ivanovich kalinin => மிக்கைல் இவானொவிச் கலிநின்
- mikhail ivanovich glinka => மிக்கைல் இவனோவிச் க்ளின்கா
- mikhail ilarionovich kutuzov => மிகைல் இலாரியோனோவிச் குடுசோவ்
- mikhail gorbachev => மிகைல் கோர்பச்சேவ்
- mikhail glinka => மிக்கைல் கிளிங்கா
- mikhail baryshnikov => மிகைல் பேரிஷ்னிகோவ்
- mikhail bakunin => மைக்கேல் பாக்குனின்
- mikhail aleksandrovich bakunin => மிக்கேல் அலெக்சாந்திரோவிச் பகுனின்
Definitions and Meaning of mikhail yurievich lermontov in English
mikhail yurievich lermontov (n)
Russian writer (1814-1841)
FAQs About the word mikhail yurievich lermontov
மிகைல் யூரிவிச் லெர்மொண்டோவ்
Russian writer (1814-1841)
No synonyms found.
No antonyms found.
mikhail sergeyevich gorbachev => மிகயில் செர்ஜீவிச் கொர்பச்சேவ், mikhail kalinin => மிக்கைல் காலினின், mikhail ivanovich kalinin => மிக்கைல் இவானொவிச் கலிநின், mikhail ivanovich glinka => மிக்கைல் இவனோவிச் க்ளின்கா, mikhail ilarionovich kutuzov => மிகைல் இலாரியோனோவிச் குடுசோவ்,