Tamil Meaning of maxim gun
மேக்ஸிம் துப்பாக்கி
Other Tamil words related to மேக்ஸிம் துப்பாக்கி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of maxim gun
- maxim gorki => மாக்சிம் கோர்க்கி
- maxim => ஆணி
- maxilloturbinal => மாக்சிலோடர்பினல்
- maxillo-palatine => மாக்சிலோ-பாலட்டைன்
- maxillo-mandibular => மாக்சிலோ-மாண்டிபுலர்
- maxillomandibular => மாக்சிலோமான்டிபुलார்
- maxillofacial => மாக்சில்லோஃபேசியல்
- maxillodental => மாக்ஸிலோடென்டல்
- maxilliped => மேக்ஸிலிபேட்
- maxilliform => மாக்ஸிலிஃபார்ம்
- maxima => அதிகபட்சம்
- maximal => அதிகபட்ச
- maximally => அதிகபட்சமாக
- maximation => மிகுதல்
- maximian => மேக்சிமியன்
- maximilian => மேக்சிமிலியன்
- maximilian's sunflower => மாக்சிமிலியனின் சூரியகாந்தி
- maximilien paul emile littre => மாக்சிமிலியன் பால் எமில் லிட்ரே
- maximisation => அதிகரிப்பு
- maximise => பெருக்கி
Definitions and Meaning of maxim gun in English
maxim gun (n)
an obsolete water-cooled machine gun having a single barrel
maxim gun ()
A kind of machine gun; -- named after its inventor, Hiram S. Maxim.
FAQs About the word maxim gun
மேக்ஸிம் துப்பாக்கி
an obsolete water-cooled machine gun having a single barrelA kind of machine gun; -- named after its inventor, Hiram S. Maxim.
No synonyms found.
No antonyms found.
maxim gorki => மாக்சிம் கோர்க்கி, maxim => ஆணி, maxilloturbinal => மாக்சிலோடர்பினல், maxillo-palatine => மாக்சிலோ-பாலட்டைன், maxillo-mandibular => மாக்சிலோ-மாண்டிபுலர்,