Tamil Meaning of maxim gorki
மாக்சிம் கோர்க்கி
Other Tamil words related to மாக்சிம் கோர்க்கி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of maxim gorki
- maxim => ஆணி
- maxilloturbinal => மாக்சிலோடர்பினல்
- maxillo-palatine => மாக்சிலோ-பாலட்டைன்
- maxillo-mandibular => மாக்சிலோ-மாண்டிபுலர்
- maxillomandibular => மாக்சிலோமான்டிபुलார்
- maxillofacial => மாக்சில்லோஃபேசியல்
- maxillodental => மாக்ஸிலோடென்டல்
- maxilliped => மேக்ஸிலிபேட்
- maxilliform => மாக்ஸிலிஃபார்ம்
- maxillary vein => மாக்சிலரி வீன்
- maxim gun => மேக்ஸிம் துப்பாக்கி
- maxima => அதிகபட்சம்
- maximal => அதிகபட்ச
- maximally => அதிகபட்சமாக
- maximation => மிகுதல்
- maximian => மேக்சிமியன்
- maximilian => மேக்சிமிலியன்
- maximilian's sunflower => மாக்சிமிலியனின் சூரியகாந்தி
- maximilien paul emile littre => மாக்சிமிலியன் பால் எமில் லிட்ரே
- maximisation => அதிகரிப்பு
Definitions and Meaning of maxim gorki in English
maxim gorki (n)
Russian writer of plays and novels and short stories; noted for his depiction of social outcasts
FAQs About the word maxim gorki
மாக்சிம் கோர்க்கி
Russian writer of plays and novels and short stories; noted for his depiction of social outcasts
No synonyms found.
No antonyms found.
maxim => ஆணி, maxilloturbinal => மாக்சிலோடர்பினல், maxillo-palatine => மாக்சிலோ-பாலட்டைன், maxillo-mandibular => மாக்சிலோ-மாண்டிபுலர், maxillomandibular => மாக்சிலோமான்டிபुलார்,