Tamil Meaning of mary wollstonecraft
மேரி வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட்
Other Tamil words related to மேரி வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mary wollstonecraft
- mary tudor => மேரி டியூடர்
- mary therese mccarthy => மேரி தெரேஸ் மெக்கார்த்தி
- mary stuart => மேரி ஸ்டுவர்ட்
- mary shelley => மேரி ஷெல்லி
- mary queen of scots => ஸ்காட்லாந்து அரசி மேரி
- mary pickford => மேரி பிக்ஃபோர்ட்
- mary morse baker eddy => மேரி மோர்ஸ் பேக்கர் எடி
- mary mcleod bethune => மேரி மெக்லியோட் பெதூன்
- mary mccauley => மேரி மக்கௌலி
- mary mccarthy => மேரி மெக்கார்த்தி
- mary wollstonecraft godwin => மேரி வோல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் காட்வின்
- mary wollstonecraft shelley => மேரி வோல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் ஷெல்லி
- marya sklodowska => மேரி கியூரி
- mary-bud => மேரி-பட்
- maryland => மேரிலேண்ட்
- maryland chicken => மேரிலாந்து சிக்கன்
- maryland golden aster => மேரிலாந்து கோல்டன் ஆஸ்டர்
- maryland yellowthroat => மேரிலாண்ட் யெல்லோத்ரோட்
- marylander => மேரிலாண்டர்
- maryolatry => மரியோலேட்ரி
Definitions and Meaning of mary wollstonecraft in English
mary wollstonecraft (n)
English writer and early feminist who denied male supremacy and advocated equal education for women; mother of Mary Shelley (1759-1797)
FAQs About the word mary wollstonecraft
மேரி வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட்
English writer and early feminist who denied male supremacy and advocated equal education for women; mother of Mary Shelley (1759-1797)
No synonyms found.
No antonyms found.
mary tudor => மேரி டியூடர், mary therese mccarthy => மேரி தெரேஸ் மெக்கார்த்தி, mary stuart => மேரி ஸ்டுவர்ட், mary shelley => மேரி ஷெல்லி, mary queen of scots => ஸ்காட்லாந்து அரசி மேரி,