Tamil Meaning of mary queen of scots
ஸ்காட்லாந்து அரசி மேரி
Other Tamil words related to ஸ்காட்லாந்து அரசி மேரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mary queen of scots
- mary pickford => மேரி பிக்ஃபோர்ட்
- mary morse baker eddy => மேரி மோர்ஸ் பேக்கர் எடி
- mary mcleod bethune => மேரி மெக்லியோட் பெதூன்
- mary mccauley => மேரி மக்கௌலி
- mary mccarthy => மேரி மெக்கார்த்தி
- mary martin => மேரி மார்ட்டின்
- mary mallon => மேரி மாலன்
- mary magdalene => மேரி மகதலா
- mary magdalen => மேரி மக்டலேனா
- mary ludwig hays mccauley => மேரி லுட்விக் ஹேஸ் மெக்டௌலி
- mary shelley => மேரி ஷெல்லி
- mary stuart => மேரி ஸ்டுவர்ட்
- mary therese mccarthy => மேரி தெரேஸ் மெக்கார்த்தி
- mary tudor => மேரி டியூடர்
- mary wollstonecraft => மேரி வுல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட்
- mary wollstonecraft godwin => மேரி வோல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் காட்வின்
- mary wollstonecraft shelley => மேரி வோல்ஸ்டோன்கிராஃப்ட் ஷெல்லி
- marya sklodowska => மேரி கியூரி
- mary-bud => மேரி-பட்
- maryland => மேரிலேண்ட்
Definitions and Meaning of mary queen of scots in English
mary queen of scots (n)
queen of Scotland from 1542 to 1567; as a Catholic she was forced to abdicate in favor of her son and fled to England where she was imprisoned by Elizabeth I; when Catholic supporters plotted to put her on the English throne she was tried and executed for sedition (1542-1587)
FAQs About the word mary queen of scots
ஸ்காட்லாந்து அரசி மேரி
queen of Scotland from 1542 to 1567; as a Catholic she was forced to abdicate in favor of her son and fled to England where she was imprisoned by Elizabeth I; w
No synonyms found.
No antonyms found.
mary pickford => மேரி பிக்ஃபோர்ட், mary morse baker eddy => மேரி மோர்ஸ் பேக்கர் எடி, mary mcleod bethune => மேரி மெக்லியோட் பெதூன், mary mccauley => மேரி மக்கௌலி, mary mccarthy => மேரி மெக்கார்த்தி,