Tamil Meaning of martin luther
martin luther
Other Tamil words related to martin luther
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of martin luther
- martin heinrich klaproth => மார்ட்டின் ஹென்ரிச் க்லேபரோத்
- martin heidegger => மார்ட்டின் ஹைடெகர்
- martin cline => மார்ட்டின் கிளின்
- martin buber => மார்ட்டின் புபர்
- martin => மார்ட்டின்
- martian => மார்டியன்
- martialness => வீரம்
- martially => மார்ஷல் முறையில்
- martializing => இராணுவமயமாக்கல்
- martialized => இராணுவமாக்கப்பட்ட
- martin luther king => மார்ட்டின் லுதர் கிங்
- martin luther king day => மார்ட்டின் லூதர் கிங் தினம்
- martin luther king jr's birthday => மார்ட்டின் லூதர் கிங் ஜூனியர் பிறந்த தினம்
- martin scorsese => மார்ட்டின் ஸ்கோர்சிஸி
- martin v => மார்ட்டின் V
- martina navratilova => மார்ட்டினா நவரடிலோவா
- martinet => மார்டினெட்
- martineta => மார்டினெட்டா
- martingal => மார்டிங்கல்
- martingale => மார்டிங்கேல்
Definitions and Meaning of martin luther in English
martin luther (n)
German theologian who led the Reformation; believed that salvation is granted on the basis of faith rather than deeds (1483-1546)
FAQs About the word martin luther
Definition not available
German theologian who led the Reformation; believed that salvation is granted on the basis of faith rather than deeds (1483-1546)
No synonyms found.
No antonyms found.
martin heinrich klaproth => மார்ட்டின் ஹென்ரிச் க்லேபரோத், martin heidegger => மார்ட்டின் ஹைடெகர், martin cline => மார்ட்டின் கிளின், martin buber => மார்ட்டின் புபர், martin => மார்ட்டின்,