Tamil Meaning of martin luther king day
மார்ட்டின் லூதர் கிங் தினம்
Other Tamil words related to மார்ட்டின் லூதர் கிங் தினம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of martin luther king day
- martin luther king => மார்ட்டின் லுதர் கிங்
- martin heinrich klaproth => மார்ட்டின் ஹென்ரிச் க்லேபரோத்
- martin heidegger => மார்ட்டின் ஹைடெகர்
- martin cline => மார்ட்டின் கிளின்
- martin buber => மார்ட்டின் புபர்
- martin => மார்ட்டின்
- martian => மார்டியன்
- martialness => வீரம்
- martially => மார்ஷல் முறையில்
- martializing => இராணுவமயமாக்கல்
- martin luther king jr's birthday => மார்ட்டின் லூதர் கிங் ஜூனியர் பிறந்த தினம்
- martin scorsese => மார்ட்டின் ஸ்கோர்சிஸி
- martin v => மார்ட்டின் V
- martina navratilova => மார்ட்டினா நவரடிலோவா
- martinet => மார்டினெட்
- martineta => மார்டினெட்டா
- martingal => மார்டிங்கல்
- martingale => மார்டிங்கேல்
- martini => மார்டினி
- martinique => மார்டினிக்
Definitions and Meaning of martin luther king day in English
martin luther king day (n)
observed on the Monday closest to January 15
FAQs About the word martin luther king day
மார்ட்டின் லூதர் கிங் தினம்
observed on the Monday closest to January 15
No synonyms found.
No antonyms found.
martin luther king => மார்ட்டின் லுதர் கிங், martin heinrich klaproth => மார்ட்டின் ஹென்ரிச் க்லேபரோத், martin heidegger => மார்ட்டின் ஹைடெகர், martin cline => மார்ட்டின் கிளின், martin buber => மார்ட்டின் புபர்,