Tamil Meaning of mark of cain
கயீனின் முத்திரை
Other Tamil words related to கயீனின் முத்திரை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mark of cain
- mark off => குறிக்கவும்
- mark out => குறிப்பிடு
- mark rothko => மார்க் ரோத்கோ
- mark tobey => மார்க் டோபி
- mark twain => மார்க் ட்வைன்
- mark up => மார்க் அப்
- mark wayne clark => மார்க் வேன் கிளார்க்
- markable => மார்க் செய்யக்கூடிய
- markaz-ud-dawa-wal-irshad => மார்கஸ்-உத்-தவா-வல்-இர்ஷாத்
- marked => குறிக்கப்பட்ட
Definitions and Meaning of mark of cain in English
mark of cain (n)
the mark that God set upon Cain now refers to a person's sinful nature
FAQs About the word mark of cain
கயீனின் முத்திரை
the mark that God set upon Cain now refers to a person's sinful nature
No synonyms found.
No antonyms found.
mark hopkins => மார்க் ஹாப்கின்ஸ், mark down => தள்ளுபடி, mark antony => மார்க் ஆண்டனி, mark anthony => மார்க் ஆண்டனி, mark => அடையாளம்,