Tamil Meaning of mandibular gland
மேண்டிபுலர் சுரப்பி
Other Tamil words related to மேண்டிபுலர் சுரப்பி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mandibular gland
- mandibular fossa => மாண்டிபுலர் ஃபோஸா
- mandibular condyle => மாண்டிபுலர் கொன்டெய்ல்
- mandibular bone => மேண்டிபுலர் எலும்பு
- mandibular => மண்டிபுலர்
- mandibula => மண்டிபுலா
- mandible => அதிகூடம்
- mandevilla laxa => மண்டேவில்லா லாக்ஸா
- mandevilla boliviensis => மேண்டேவில்லா பொலிவியனசிஸ்
- mandevilla => மாண்டேவில்லா
- manderil => மேண்ட்ரில்
- mandibular joint => மண்டிபுலர் ஜொயின்ட்
- mandibular notch => மாண்டிபுலர் நாட்ச்
- mandibulate => மேண்டிபுலேட்
- mandibulated => மான்டிபுலேட்டட்
- mandibuliform => மண்டிபுலிஃபோம்
- mandibulofacial => மேண்டிபுலோஃபேசியல்
- mandibulohyoid => மேண்டிபுலோஹயாய்ட்
- mandil => ஏப்ரன்
- mandilion => மாண்டிலியன்
- mandingos => மான்டிங்கோஸ்
Definitions and Meaning of mandibular gland in English
mandibular gland (n)
a salivary gland inside the lower jaw on either side that produces most of the nocturnal saliva; discharges saliva into the mouth under the tongue
FAQs About the word mandibular gland
மேண்டிபுலர் சுரப்பி
a salivary gland inside the lower jaw on either side that produces most of the nocturnal saliva; discharges saliva into the mouth under the tongue
No synonyms found.
No antonyms found.
mandibular fossa => மாண்டிபுலர் ஃபோஸா, mandibular condyle => மாண்டிபுலர் கொன்டெய்ல், mandibular bone => மேண்டிபுலர் எலும்பு, mandibular => மண்டிபுலர், mandibula => மண்டிபுலா,