Tamil Meaning of mandibular fossa
மாண்டிபுலர் ஃபோஸா
Other Tamil words related to மாண்டிபுலர் ஃபோஸா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mandibular fossa
- mandibular condyle => மாண்டிபுலர் கொன்டெய்ல்
- mandibular bone => மேண்டிபுலர் எலும்பு
- mandibular => மண்டிபுலர்
- mandibula => மண்டிபுலா
- mandible => அதிகூடம்
- mandevilla laxa => மண்டேவில்லா லாக்ஸா
- mandevilla boliviensis => மேண்டேவில்லா பொலிவியனசிஸ்
- mandevilla => மாண்டேவில்லா
- manderil => மேண்ட்ரில்
- mander => மேண்டர்
- mandibular gland => மேண்டிபுலர் சுரப்பி
- mandibular joint => மண்டிபுலர் ஜொயின்ட்
- mandibular notch => மாண்டிபுலர் நாட்ச்
- mandibulate => மேண்டிபுலேட்
- mandibulated => மான்டிபுலேட்டட்
- mandibuliform => மண்டிபுலிஃபோம்
- mandibulofacial => மேண்டிபுலோஃபேசியல்
- mandibulohyoid => மேண்டிபுலோஹயாய்ட்
- mandil => ஏப்ரன்
- mandilion => மாண்டிலியன்
Definitions and Meaning of mandibular fossa in English
mandibular fossa (n)
a deep concavity in the temporal bone at the root of the zygomatic arch that receives the condyle of the mandible
FAQs About the word mandibular fossa
மாண்டிபுலர் ஃபோஸா
a deep concavity in the temporal bone at the root of the zygomatic arch that receives the condyle of the mandible
No synonyms found.
No antonyms found.
mandibular condyle => மாண்டிபுலர் கொன்டெய்ல், mandibular bone => மேண்டிபுலர் எலும்பு, mandibular => மண்டிபுலர், mandibula => மண்டிபுலா, mandible => அதிகூடம்,