Tamil Meaning of lesquerella
லெஸ்க்வெரெல்லா
Other Tamil words related to லெஸ்க்வெரெல்லா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lesquerella
- lespedeza striata => லெஸ்பெடீசா ஸ்ட்ரியாட்டா
- lespedeza stipulacea => லெஸ்பெடிஜா ஸ்டிபுலேசியா
- lespedeza sericea => லெஸ்பேடிஜா சீரிசியா
- lespedeza cuneata => லெஸ்படீஜா க்யூனியாட்டா
- lespedeza bicolor => லெஸ்பெடெசா பைகோலர்
- lespedeza => லெஸ்படேஜா
- lesotho monetary unit => லெசோதோ நாணய அலகு
- leslie townes hope => லெஸ்லி டவுன்ஸ் ஹோப்
- leslie richard groves => லெஸ்லி ரிச்சர்ட் க்ரோவ்ஸ்
- leslie howard stainer => லெஸ்லி ஹோவர்ட் ஸ்டெய்னர்
Definitions and Meaning of lesquerella in English
lesquerella (n)
genus of low-growing hairy herbs: bladderpods
FAQs About the word lesquerella
லெஸ்க்வெரெல்லா
genus of low-growing hairy herbs: bladderpods
No synonyms found.
No antonyms found.
lespedeza striata => லெஸ்பெடீசா ஸ்ட்ரியாட்டா, lespedeza stipulacea => லெஸ்பெடிஜா ஸ்டிபுலேசியா, lespedeza sericea => லெஸ்பேடிஜா சீரிசியா, lespedeza cuneata => லெஸ்படீஜா க்யூனியாட்டா, lespedeza bicolor => லெஸ்பெடெசா பைகோலர்,