Tamil Meaning of leslie townes hope
லெஸ்லி டவுன்ஸ் ஹோப்
Other Tamil words related to லெஸ்லி டவுன்ஸ் ஹோப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of leslie townes hope
- leslie richard groves => லெஸ்லி ரிச்சர்ட் க்ரோவ்ஸ்
- leslie howard stainer => லெஸ்லி ஹோவர்ட் ஸ்டெய்னர்
- leslie howard => லெஸ்லி ஹோவர்ட்
- lesion => காயம்
- lese-majesty => நாட்டின் தலைவர் மீதான அவதூறு
- lese majesty => இழிபரப்பு
- lese => லேஸ்
- lescol => லெஸ்கோல்
- lesbos => லெஸ்போஸ்
- lesbianism => समलैंगिकத்தன்மை
- lesotho monetary unit => லெசோதோ நாணய அலகு
- lespedeza => லெஸ்படேஜா
- lespedeza bicolor => லெஸ்பெடெசா பைகோலர்
- lespedeza cuneata => லெஸ்படீஜா க்யூனியாட்டா
- lespedeza sericea => லெஸ்பேடிஜா சீரிசியா
- lespedeza stipulacea => லெஸ்பெடிஜா ஸ்டிபுலேசியா
- lespedeza striata => லெஸ்பெடீசா ஸ்ட்ரியாட்டா
- lesquerella => லெஸ்க்வெரெல்லா
- less => குறைவு
- lessee => குத்தகைதாரர்
Definitions and Meaning of leslie townes hope in English
leslie townes hope (n)
United States comedian (born in England) who appeared in films with Bing Crosby (1903-2003)
FAQs About the word leslie townes hope
லெஸ்லி டவுன்ஸ் ஹோப்
United States comedian (born in England) who appeared in films with Bing Crosby (1903-2003)
No synonyms found.
No antonyms found.
leslie richard groves => லெஸ்லி ரிச்சர்ட் க்ரோவ்ஸ், leslie howard stainer => லெஸ்லி ஹோவர்ட் ஸ்டெய்னர், leslie howard => லெஸ்லி ஹோவர்ட், lesion => காயம், lese-majesty => நாட்டின் தலைவர் மீதான அவதூறு,