Tamil Meaning of lepisosteus
லெபிசோஸ்டியஸ்
Other Tamil words related to லெபிசோஸ்டியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lepisosteus
- lepisosteidae => லெபிசோஸ்டைடி
- lepismoid => லெபிஸ்மோய்ட்
- lepismatidae => வெள்ளி மீன்
- lepisma saccharina => வெள்ளிமீன்
- lepisma => வெள்ளிமீன்
- lepiotaceae => லெப்பியோடேசி
- lepiota rubrotincta => லெபியோடா ரூப்ரோடின்ட்க்டா
- lepiota rhacodes => லெபியோட்டா ரெஹகோடெஸ்
- lepiota procera => லெபியோட்டா புரொசெரா
- lepiota naucina => லெபியோடா நௌசிநா
- lepisosteus osseus => லெபிஸ்டியஸ் ஆசியஸ்
- lepista irina => லெபிஸ்டா இரினா
- lepomis => லெபோமிஸ்
- lepomis gibbosus => லெபੋமிஸ் கிபோசஸ்
- lepomis punctatus => லெப்மிஸ் புன்காட்டஸ்
- leporid => முயல் போன்ற விலங்கு
- leporid mammal => லெப்போரிட் பாலூட்டி
- leporidae => முயல் குடும்பம்
- leporide => லெபோரிட்
- leporine => முயல் போன்ற
Definitions and Meaning of lepisosteus in English
lepisosteus (n)
type genus of the Lepisosteidae: freshwater gars
FAQs About the word lepisosteus
லெபிசோஸ்டியஸ்
type genus of the Lepisosteidae: freshwater gars
No synonyms found.
No antonyms found.
lepisosteidae => லெபிசோஸ்டைடி, lepismoid => லெபிஸ்மோய்ட், lepismatidae => வெள்ளி மீன், lepisma saccharina => வெள்ளிமீன், lepisma => வெள்ளிமீன்,