Tamil Meaning of lepisma
வெள்ளிமீன்
Other Tamil words related to வெள்ளிமீன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lepisma
- lepiotaceae => லெப்பியோடேசி
- lepiota rubrotincta => லெபியோடா ரூப்ரோடின்ட்க்டா
- lepiota rhacodes => லெபியோட்டா ரெஹகோடெஸ்
- lepiota procera => லெபியோட்டா புரொசெரா
- lepiota naucina => லெபியோடா நௌசிநா
- lepiota morgani => லெப்பியோட்டா மோர்கானி
- lepiota clypeolaria => லெபியோடா கிளைபியோலேரியா
- lepiota cepaestipes => லெபியோட்டா செபேஸ்டைப்ஸ்
- lepiota americana => லெபியோட்டா அமெரிக்கானா
- lepiota => லெபியோடா
- lepisma saccharina => வெள்ளிமீன்
- lepismatidae => வெள்ளி மீன்
- lepismoid => லெபிஸ்மோய்ட்
- lepisosteidae => லெபிசோஸ்டைடி
- lepisosteus => லெபிசோஸ்டியஸ்
- lepisosteus osseus => லெபிஸ்டியஸ் ஆசியஸ்
- lepista irina => லெபிஸ்டா இரினா
- lepomis => லெபோமிஸ்
- lepomis gibbosus => லெபੋமிஸ் கிபோசஸ்
- lepomis punctatus => லெப்மிஸ் புன்காட்டஸ்
Definitions and Meaning of lepisma in English
lepisma (n)
type genus of the Lepismatidae: silverfish
lepisma (n.)
A genus of wingless thysanurous insects having an elongated flattened body, covered with shining scales and terminated by seven unequal bristles. A common species (saccharina) is found in houses, and often injures books and furniture. Called also shiner, silver witch, silver moth, and furniture bug.
FAQs About the word lepisma
வெள்ளிமீன்
type genus of the Lepismatidae: silverfishA genus of wingless thysanurous insects having an elongated flattened body, covered with shining scales and terminated
No synonyms found.
No antonyms found.
lepiotaceae => லெப்பியோடேசி, lepiota rubrotincta => லெபியோடா ரூப்ரோடின்ட்க்டா, lepiota rhacodes => லெபியோட்டா ரெஹகோடெஸ், lepiota procera => லெபியோட்டா புரொசெரா, lepiota naucina => லெபியோடா நௌசிநா,