Tamil Meaning of lepidosauria
லெப்டோசோரியா
Other Tamil words related to லெப்டோசோரியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lepidosauria
- lepidoptery => லெபிடோப்டெரி
- lepidopterous insect => பட்டாம்பூச்சி
- lepidopterous => Lepidoptera போன்ற
- lepidopteron => பட்டாம்பூச்சி
- lepidopterology => லெபிடோப்டெராலஜி
- lepidopterologist => பட்டாம்பூச்சி வல்லுநர்
- lepidopterist => லெபிடோப்டெரிஸ்ட்
- lepidopteran => லெபிடோப்டெரான்
- lepidopteral => லெபிடாப்டெரல்
- lepidoptera => லெபிடோப்டெரா
- lepidote => லெபிடோட்
- lepidoted => செதில்களுடன்
- lepidothamnus fonkii => லெபிடோதமனஸ் ஃபோங்கி
- lepidothamnus laxifolius => லெபிடோதமனஸ் லாக்சிபோலியஸ்
- lepiota => லெபியோடா
- lepiota americana => லெபியோட்டா அமெரிக்கானா
- lepiota cepaestipes => லெபியோட்டா செபேஸ்டைப்ஸ்
- lepiota clypeolaria => லெபியோடா கிளைபியோலேரியா
- lepiota morgani => லெப்பியோட்டா மோர்கானி
- lepiota naucina => லெபியோடா நௌசிநா
Definitions and Meaning of lepidosauria in English
lepidosauria (n)
diapsid reptiles: lizards; snakes; tuataras
lepidosauria (n. pl.)
A division of reptiles, including the serpents and lizards; the Plagiotremata.
FAQs About the word lepidosauria
லெப்டோசோரியா
diapsid reptiles: lizards; snakes; tuatarasA division of reptiles, including the serpents and lizards; the Plagiotremata.
No synonyms found.
No antonyms found.
lepidoptery => லெபிடோப்டெரி, lepidopterous insect => பட்டாம்பூச்சி, lepidopterous => Lepidoptera போன்ற, lepidopteron => பட்டாம்பூச்சி, lepidopterology => லெபிடோப்டெராலஜி,