Tamil Meaning of lepidoganoid
லெபிடோகனாய்டு
Other Tamil words related to லெபிடோகனாய்டு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lepidoganoid
- lepidodendron => லெப்பிடோடென்ட்ரான்
- lepidodendroid => லெபிடோடென்ட்ராய்ட்
- lepidodendrid => லெபிடோடெண்ட்ரிட்
- lepidodendrales => லெபிடோடென்ட்ரேல்ஸ்
- lepidodendraceae => லெபிடோடென்ட்ரேசியே
- lepidocybium flavobrunneum => லெபிடோசிபியம் ப்ளேவோப்ரூனியம்
- lepidocybium => லெபிடோசிபியம்
- lepidocrocite => லிப்பிடிடோகுரோசைட்
- lepidochelys olivacea => லெபிடோசிலிஸ் ஒலிவேசியா
- lepidochelys kempii => லெபிடோச்செலிஸ் கெம்பி
- lepidolite => லெப்பிடோலைட்
- lepidomelane => லெபிடோமெலென்
- lepidophobia => லெபிடோபோபியா
- lepidopter => லெபிடோப்டெரா
- lepidoptera => லெபிடோப்டெரா
- lepidopteral => லெபிடாப்டெரல்
- lepidopteran => லெபிடோப்டெரான்
- lepidopterist => லெபிடோப்டெரிஸ்ட்
- lepidopterologist => பட்டாம்பூச்சி வல்லுநர்
- lepidopterology => லெபிடோப்டெராலஜி
Definitions and Meaning of lepidoganoid in English
lepidoganoid (n.)
Any one of a division (Lepidoganoidei) of ganoid fishes, including those that have scales forming a coat of mail. Also used adjectively.
FAQs About the word lepidoganoid
லெபிடோகனாய்டு
Any one of a division (Lepidoganoidei) of ganoid fishes, including those that have scales forming a coat of mail. Also used adjectively.
No synonyms found.
No antonyms found.
lepidodendron => லெப்பிடோடென்ட்ரான், lepidodendroid => லெபிடோடென்ட்ராய்ட், lepidodendrid => லெபிடோடெண்ட்ரிட், lepidodendrales => லெபிடோடென்ட்ரேல்ஸ், lepidodendraceae => லெபிடோடென்ட்ரேசியே,