Tamil Meaning of lepidocybium
லெபிடோசிபியம்
Other Tamil words related to லெபிடோசிபியம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lepidocybium
- lepidocrocite => லிப்பிடிடோகுரோசைட்
- lepidochelys olivacea => லெபிடோசிலிஸ் ஒலிவேசியா
- lepidochelys kempii => லெபிடோச்செலிஸ் கெம்பி
- lepidochelys => லெபிடோகெலிஸ்
- lepidobotrys => லெப்பிடோபோத்ரீஸ்
- lepidobotryaceae => லெபிடோபோட்ரியாசி
- lepidium sativum => கடுகு
- lepidium alpina => லெபிடியம் ஆல்பினா
- lepidium => லெபிடியம்
- lepidine => லேபிடினே
- lepidocybium flavobrunneum => லெபிடோசிபியம் ப்ளேவோப்ரூனியம்
- lepidodendraceae => லெபிடோடென்ட்ரேசியே
- lepidodendrales => லெபிடோடென்ட்ரேல்ஸ்
- lepidodendrid => லெபிடோடெண்ட்ரிட்
- lepidodendroid => லெபிடோடென்ட்ராய்ட்
- lepidodendron => லெப்பிடோடென்ட்ரான்
- lepidoganoid => லெபிடோகனாய்டு
- lepidolite => லெப்பிடோலைட்
- lepidomelane => லெபிடோமெலென்
- lepidophobia => லெபிடோபோபியா
Definitions and Meaning of lepidocybium in English
lepidocybium (n)
a genus of Gempylidae
FAQs About the word lepidocybium
லெபிடோசிபியம்
a genus of Gempylidae
No synonyms found.
No antonyms found.
lepidocrocite => லிப்பிடிடோகுரோசைட், lepidochelys olivacea => லெபிடோசிலிஸ் ஒலிவேசியா, lepidochelys kempii => லெபிடோச்செலிஸ் கெம்பி, lepidochelys => லெபிடோகெலிஸ், lepidobotrys => லெப்பிடோபோத்ரீஸ்,