Tamil Meaning of karenic
கரெனிக்
Other Tamil words related to கரெனிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karenic
- karl adolf eichmann => கார்ல் அடால்ஃப் ஐக்மேன்
- karl adolph verner => கார்ல் அடால்ஃப் வெர்னர்
- karl alex muller => கார்ல் அலெக்ஸ் முல்லர்
- karl augustus menninger => கார்ல் ஆகஸ்டஸ் மென்னிங்கர்
- karl baedeker => கார்ல் பேடேக்கர்
- karl barth => கார்ல் ப Barth
- karl czerny => கார்ல் செர்னி
- karl friedrich gauss => கார்ல் ஃபிரடரிக் காஸ்
- karl friedrich hieronymus von munchhausen => கார்ல் பிரடெரிக் ஹிரோனிமஸ் ஃபான் முன்ச்சாஹவுசன்
- karl gauss => கார்ல் காஸ்
Definitions and Meaning of karenic in English
karenic (n)
the Tibeto-Burman language spoken in the Thailand and Burmese borderlands
FAQs About the word karenic
கரெனிக்
the Tibeto-Burman language spoken in the Thailand and Burmese borderlands
No synonyms found.
No antonyms found.
karen horney => கரேன் ஹோர்னி, karen danielsen horney => கரேன் டேனியல்சன் ஹார்னி, karen blixen => கரேன் பிளிக்ஸன், karen => கரேன், karelian isthmus => கரேலியன் இஸ்த்மஸ்,