Tamil Meaning of karen
கரேன்
Other Tamil words related to கரேன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karen
- karen blixen => கரேன் பிளிக்ஸன்
- karen danielsen horney => கரேன் டேனியல்சன் ஹார்னி
- karen horney => கரேன் ஹோர்னி
- karenic => கரெனிக்
- karl adolf eichmann => கார்ல் அடால்ஃப் ஐக்மேன்
- karl adolph verner => கார்ல் அடால்ஃப் வெர்னர்
- karl alex muller => கார்ல் அலெக்ஸ் முல்லர்
- karl augustus menninger => கார்ல் ஆகஸ்டஸ் மென்னிங்கர்
- karl baedeker => கார்ல் பேடேக்கர்
- karl barth => கார்ல் ப Barth
Definitions and Meaning of karen in English
karen (n)
the Tibeto-Burman language spoken in the Thailand and Burmese borderlands
FAQs About the word karen
கரேன்
the Tibeto-Burman language spoken in the Thailand and Burmese borderlands
No synonyms found.
No antonyms found.
karelian isthmus => கரேலியன் இஸ்த்மஸ், karelian => கரேலியன், karelia => கரேலியா, karel capek => கரேல் கேப்பெக், karbala => கர்பலா,