Tamil Meaning of joseph pulitzer
joseph pulitzer
Other Tamil words related to joseph pulitzer
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of joseph pulitzer
- joseph priestley => ஜோசப் ப்ரீஸ்ட்லி
- joseph paxton => ஜோசப் பாக்ஸ்டன்
- joseph paul dimaggio => ஜோசப் பால் டிமேஜியோ
- joseph mccarthy => ஜோசப் மெக்கார்த்தி
- joseph marie jacquard => ஜோசப் மரி ஜாக்குர்டு
- joseph mallord william turner => ஜோசப் மல்லாட் வில்லியம் டர்னர்
- joseph louis gay-lussac => ஜோசப் லூயிஸ் கே-லுசாக்
- joseph lister => ஜோசப் லிஸ்டர்
- joseph joachim => ஜோசப் ஜோச்சிம்
- joseph jacques cesaire joffre => ஜோசப் ஜாக்குஸ் சீசர் ஜோஃப்ரே
- joseph raymond mccarthy => ஜோசப் ரேமண்ட் மக்கார்த்தி
- joseph rudyard kipling => ஜோசப் ரடயார்ட் கிப்ளிங்
- joseph schumpeter => ஜோசப் ஷும்பீட்டர்
- joseph warren stilwell => ஜோசப் வாறன் ஸ்டில்வெல்
- joseph's coat => ஜோசப்பின் கோட்
- joseph's flower => ஜோசப்பின் பூ
- josephus => ஜோசேபஸ்
- josh => ஜோஷ்
- josh billings => ஜோஷ் பில்லிங்ஸ்
- joshua => ஜோஷ்வா
Definitions and Meaning of joseph pulitzer in English
joseph pulitzer (n)
United States newspaper publisher (born in Hungary) who established the Pulitzer prizes (1847-1911)
FAQs About the word joseph pulitzer
Definition not available
United States newspaper publisher (born in Hungary) who established the Pulitzer prizes (1847-1911)
No synonyms found.
No antonyms found.
joseph priestley => ஜோசப் ப்ரீஸ்ட்லி, joseph paxton => ஜோசப் பாக்ஸ்டன், joseph paul dimaggio => ஜோசப் பால் டிமேஜியோ, joseph mccarthy => ஜோசப் மெக்கார்த்தி, joseph marie jacquard => ஜோசப் மரி ஜாக்குர்டு,