Tamil Meaning of joseph's coat
ஜோசப்பின் கோட்
Other Tamil words related to ஜோசப்பின் கோட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of joseph's coat
- joseph warren stilwell => ஜோசப் வாறன் ஸ்டில்வெல்
- joseph schumpeter => ஜோசப் ஷும்பீட்டர்
- joseph rudyard kipling => ஜோசப் ரடயார்ட் கிப்ளிங்
- joseph raymond mccarthy => ஜோசப் ரேமண்ட் மக்கார்த்தி
- joseph priestley => ஜோசப் ப்ரீஸ்ட்லி
- joseph paxton => ஜோசப் பாக்ஸ்டன்
- joseph paul dimaggio => ஜோசப் பால் டிமேஜியோ
- joseph mccarthy => ஜோசப் மெக்கார்த்தி
- joseph marie jacquard => ஜோசப் மரி ஜாக்குர்டு
- joseph mallord william turner => ஜோசப் மல்லாட் வில்லியம் டர்னர்
Definitions and Meaning of joseph's coat in English
joseph's coat (n)
perennial aromatic herb of southeastern Asia having large usually bright-colored or blotched leaves and spikes of blue-violet flowers; sometimes placed in genus Solenostemon
FAQs About the word joseph's coat
ஜோசப்பின் கோட்
perennial aromatic herb of southeastern Asia having large usually bright-colored or blotched leaves and spikes of blue-violet flowers; sometimes placed in genus
No synonyms found.
No antonyms found.
joseph warren stilwell => ஜோசப் வாறன் ஸ்டில்வெல், joseph schumpeter => ஜோசப் ஷும்பீட்டர், joseph rudyard kipling => ஜோசப் ரடயார்ட் கிப்ளிங், joseph raymond mccarthy => ஜோசப் ரேமண்ட் மக்கார்த்தி, joseph priestley => ஜோசப் ப்ரீஸ்ட்லி,