Gujarati Meaning of josef von sternberg
જોસેફ વોન સ્ટર્નબર્ગ
Other Gujarati words related to જોસેફ વોન સ્ટર્નબર્ગ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of josef von sternberg
- josef michel montgolfier => જોસેફ માઇકલ મોન્ટગોલ્ફિયર
- josef hoffmann => જોસેફ હોફમેન
- josef albers => જોસેફ અલ્બર્સ
- jose ortega y gasset => જોસે ઓર્તેગા ય ગેસેટ
- jose orozco => જોસ ઓરોઝ્કો
- jose julian marti => જોસ જુલિયન માર્ટી
- jose clemente orozco => જોસે ક્લેમેન્ટે ઓરોઝ્કો
- jorum => જોરમ
- joroslav heyrovsky => જોસલાવ હેરોવસ્કી
- jorge mario pedro vargas llosa => જોર્જે મેરિયો પેડ્રો વરગાસ લ્લોસા
- joseph => જોસેફ
- joseph banks rhine => જોસેફ બેંક્સ રહાઈન
- joseph black => જોસેફ બ્લેક
- joseph campbell => જોસેફ કેમ્પબેલ
- joseph conrad => જોસેફ કોનરાડ
- joseph deems taylor => જોસેફ ટેલર ને માને છે
- joseph emerson worcester => જોસેફ એમરસન વર્સેસ્ટર
- joseph francis keaton => જોસેફ ફ્રાન્સિસ કીટન
- joseph greenberg => જોસેફ ગ્રીનબર્ગ
- joseph haydn => જોસેફ હેડન
Definitions and Meaning of josef von sternberg in English
josef von sternberg (n)
United States film maker (born in Austria) whose films made Marlene Dietrich an international star (1894-1969)
FAQs About the word josef von sternberg
જોસેફ વોન સ્ટર્નબર્ગ
United States film maker (born in Austria) whose films made Marlene Dietrich an international star (1894-1969)
No synonyms found.
No antonyms found.
josef michel montgolfier => જોસેફ માઇકલ મોન્ટગોલ્ફિયર, josef hoffmann => જોસેફ હોફમેન, josef albers => જોસેફ અલ્બર્સ, jose ortega y gasset => જોસે ઓર્તેગા ય ગેસેટ, jose orozco => જોસ ઓરોઝ્કો,